By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests. Elfogadom
Termékek Menü

Transzfer nyomtatás rendszerek

A Signdepot Europe Kft a teljes körű megoldások szállítója, ha egyedi fotóminőségű ajándéktárgy gyártással szeretnél foglalkozni, vagy ipari szinten szeretnél textilt nyomtatni digitális eljárással.
Fényképes ajándékgyártás gépek eszközök
Szublimációs nyomtatás

A szublimációs transzfernyomtatás technikával egyedi fotóminőségű ajándéktárgyak készíthetők. Az ajándéktárgy nyomtatáshoz speciális szublimációs festékkel feltöltött Epson nyomtatóra, szublimációs transzferpapírra és hőprés gépekre lesz szükséged. A digitális nyomtatás miatt az eljárás gyors és akár 1db-nál is gazdaságos! Láttál már hasonló termékeket webshopokban vagy kirakatokban? Nagy valószínűséggel a mi rendszerünkkel és üres nyomtatható ajándék alapanyagainkkal készült!

Póló nyomtatás, feliratozás, dekorálás Poló textil nyomtatás feliratozás gépek eszközök
Rengeteg megoldásunk van pólók és egyéb textilek nyomtatására, feliratozására: Hőprések, vasalható transzferpapírok, plotterrel vágható és vasalható fóliák melyek ipari mosást is kibírnak, prégfóliák, strasszkövek. Ha új vagy a szakmában, akkor látogass el hozzánk és a bemutatótermünkben az összes általunk forgalmazott digitális pólónyomtatás eljárást, valamint nyomtatott pólómintákat élőben láthatod.


Jelvény gyártás és kitűző készítő prés gép, kellékekJelvény készítés
Még mindig divat a kitűző viselése! Persze nem a 80'-as években megszokott módon. Ügyfeleink elsősorban szabadtéri rendezvények, promóciók, akciók, koncertek alkalmával gyártanak egyedi felirattal vagy fényképpel ellátott kitűzőket. Nem csak tűs, hanem mágneses hátoldallal rendelhető kellékeink is vannak, így hűtőmágnes is gyártható. Az egyedi kitűzők, jelvények gyártásához az összes szükséges gép és kellék megtalálható nálunk! Kézi és automatikus kitűző prés, stancoló gépek, kitűző alapanyagok, hűtőmágnesek.