By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

Szublimációs mágneses kirakó 13x18cm

360 Ft + ÁFA ( 457 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 86-006

Szublimációs technikával nyomtatható mágneses kirakó

Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás, ha a termék raktáron van: 2021. szeptember 21.
Nem értékelt
360 Ft + ÁFA ( 457 Ft )
Menny.:db

Leírás

Szublimációs A5 mágneses kirakó termék adatok:

- Szublimációs bevonattal ellátott mágneses puzzle

- Vastagság: 1 mm
- Méret: 13x18 cm
- Szín/nyomtatható oldal: fehér
- Szín/hátoldal: sötét barna (mágnes)

Mágneses kirakó nyomtatás javaslatok:

Ajánlott nyomtatási technológia: Szublimációs transzfer nyomtatás
Hő - idő beállítás: 180 °C - 50 mp

Hasznos tipp hűtőmágnes vasaláshoz! A szublimációs hűtőmágnes vasalásakor a termék felső fólia felülete kis mértékben elválhat a mágnestől, ezért célszerű közvetlenül a hőkezelés után súly alatt préselni 1-2 percig. Pl. nehéz könyvek alatt vagy egy másik használaton kívüli hőprésben.

Ajánlott hőprések a vasaláshoz:

Asztali kézi sík hőprés - BASIC (olcsóbb) Asztali kézi sík hőprés - PRO Pro pneumatikus hőprés  5in1 combo multifunkciós hőprés  Nagyméretű sík vasalógép (manuális)

A szublimációs nyomtatáshoz szükséges eszközök (hőprés, szublimációs tinta, transzfer papír) is megtalálhatóak nálunk. A szublimációs eljárásról bővebben itt olvashatsz!

Szublimációs mágneses kirakóEgy kis inspiráció:

 

Az A5 mágneses kirakó egy tipikusan a fiatalabb korosztálynak, leginkább gyermekeknek szánt szublimációs ajándéktárgy, amelyet teljes egészében egyedivé tehetsz, méghozzá megrendelőidnek kérése szerint családi fotókkal, grafikákkal, esetleg egy népszerű mesehőssel. A hűtőgép elejére ragasztva jól el lesz a gyerek a kép kirakásával, még a darabok sem vesznek el vagy esnek le a mágneses tapadás miatt. Az A5 mágneses kirakó a szublimációs transzfernyomtatás segítségével tehető teljesen egyedivé. Hasznos tipp! A vasalást követően a felső nyomtatható fólia réteg meglágyul és néhol elválik a mágnestől, ezért célszerű hidegen préselni pl. néhány könyv alatt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!