By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

SD PRO 1600HC Hideg-Meleg laminálógép

1.820.000 Ft + ÁFA ( 2.311.400 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 127-002

Buborékmentes tökéletes laminálás és kasírozás 0 - 120°C-ig. 2in1 berendezés. Hideg (60C fok) és meleg (120C) laminálás egy laminálógéppel! 

Kedvező lízingfinanszírozási lehetőségeinkről itt tájékozódhatsz! 

Elérhetőség: Rendelésre, az ár változhat!
Rendeléstől számított szállítási idő: 2024. március 04.
Nem értékelt
1.820.000 Ft + ÁFA ( 2.311.400 Ft )
Menny.:db

Leírás

Maximális teljesítmény! Hideg-meleg laminálógép rengeteg hasznos opcióval és akár 3 év garanciával!

Az SD PRO tekercses lamináló gépeket saját igényeink alapján gyártatjuk és saját márkanév alapján forgalmazzuk. Az SD PRO 1600HC kiváló minőségű laminálást biztosít, akár hideglaminálásról akár meleglaminálásról van szó! Már több mint 10 éve az egyik legnépszerűbb laminálógép a magyar reklámgrafikai vállalkozások körében! Nagyszerűsége a megbízhatóságában rejlik, gond nélkül laminálható akár teljes 50 méteres tekercs felügyelet nélkül. Az ésszerű és profi tekercsadagoló és feltekerő rendszer stabil és hibamentes laminálást biztosít tekercses anyagok laminálásánál! Az antisztatikus rendszer megóv a kellemetlen kisülésektől melyet reklámdekorosként már biztosan tapasztaltál pl. PVC kasírozásnál. Az 1600HC kettő az egyben laminálógép: hideg laminálásra és 0 - 120°C között meleglaminálásra is egyaránt használható.
 

Főbb paraméterek

1. Pneumatikus hengernyomás állítás

A manuális kézi henger emeléshez képest a pneumatikus megoldás konzisztens nyomást biztosít akkor is, ha különböző vastagágú táblákat kasírozol. A lamináló fólia hordozópapír feltekercselése automatikus. A felső tekercstartók egyike a felesleges hordozópapírt tekercseli fel automatikusan. A két henger összeköttetésben van, így a laminálás indításakor a hordozó gyűjtés is automatikusan indul.


2. Antisztatikus védelem. A zavaró kisülések ellen! 

A laminálógép tervezésénél fontos szempont volt a sztatikus feltöltődés lehető legkisebb mértékre szorítására, ami minden napi probléma a műanyag fóliával és táblákkal foglalkozó reklám műhelyek körében. A laminátoron elhelyezett elektromos töltést elvezető kiegészítők és a megfelelő földelés után már nem kell félni, hogy hatalmas csattanó kisülések idegesítik az operátort pl. PVC tábla kasírozásnál!


3. Hideg és meleg laminálás, kasírozás. Az összes funkció egy gépben!

Az SD PRO 1600HC hideglaminálás és meleglaminálás funkciókkal egyaránt rendelkezik. A hideglaminálásnál használhatsz alacsonyhőfok beállítást (hideglaminálás 40°C bővebb leírás lentebb) vagy csak fűtés nélkül, csak laminálás fűtés nélkül. A meleg laminálás módban maximum 120°C hőfok állítható 1 fokos lépésekkel. A 120°C fok elegendő az összes ismert tekercses meleglamináló fóliához. Jellemzően 100°C és 120°C-ra lesz csupán szükség. Kasírozásnál az első és hátsó rövid asztallap lesz segítséged. Persze nagyobb tábláknál célszerű asztalról adagolni a táblát a laminálógépre. Maximum 28mm vastag táblás anyagot lehet kasírozni.


Hideg laminálás, fűtött hideg laminálás, meleg laminálás...hogy is van ez?!

A legtöbb hideg laminálógép azért „hideg”, mert a normál öntapadó hideglamináló fóliát csupán rá kell laminálni a nyomtatott anyag felületére. Az eredmény megfelelő, de néhány médiánál a laminálás észrevehető a nyomaton, nem tökéletesen átlátszó. A 40-50°C fokos fűtés hatására a hideglamináló fólia lágyul, így még tökéletesebben simul rá a nyomatra. Kb. 40-50 °C fokos hőmérséklet elegendő a kristálytiszta, buborékmentes lamináláshoz. Ezért jobb az SD PRO 1600HC fűtés funkcióval, mint egy hideglaminátor fűtés nélküli. A meleglamináló fóliák magas hőfokon megolvadnak, ragasztó nélkül tapadnak a felületre. Fólia típustól függően kb. 100 - 120 °C szükséges.

SD PRO 1600HC: Profi, mindent tudó laminálógép. Hideg és meleg laminálás, kasírozás. Antisztatikus védelem, könnyen használható tekercstartó, stabil szerkezet, automata laminálás hordozópapír feltekeréssel és akár 3 év garanciával!


Egyéb tudnivalók

Garancia: 1 év vagy opcionális 2 vagy 3 év kiterjesztett Signdepot Garancia. Az extra garanciát keresd a „Kellékek” fül alatt!
Szerviz, alkatrész ellátás: Cégünk által, garancia idő alatt és után is.
Beüzemelés és betanítás: Ingyenes.
 
Hideg meleg laminálógép, laminátor
 

Paraméterek

Magasság / nyomás állítás Pneumatikus (8-10bar-os kompresszor szükséges)
Laminálás sebesség 0 - 7m/perc fokozatmentes állítással
Szilikongumi henger átmérő 130mm
Motor teljesítmény 60W
Fűtési teljesítmény 2200W
Fűtött hengerek száma 1 (felső)
Automata feltekercselés Igen
Automata laminálófólia hordozó feltekercselés Igen
Felső laminálófólia tekercs tartó Igen
Meleg laminálás Igen 0 - 120C°
Hideg laminálás Igen
Elektromos / Kézi meghajtás Elektromos
Kasírozás max. vastagság 28mm
Laminálható szélesség 1630mm
Állvány Igen
Garancia 1 év vagy opcionálisan bővíthető 2 vagy 3 évre
Súly 220kg / 250kg (gép / ládában)
Kapacitás Íves és tekercses laminálás

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

SD PRO 1600HCD+TRIM Hideg-Meleg laminálógép vágópengével

Rendelésre, az ár változhat!
2.480.000 Ft + ÁFA (3.149.600 Ft)

Neolt Shield 165 hideg-meleg laminálógép

Rendelésre, az ár változhat!
2.804.900 Ft + ÁFA (3.562.223 Ft)

SD BASIC 1600HC hideg-meleg laminálógép

Rendelésre, az ár változhat!
750.000 Ft + ÁFA (952.500 Ft)

Csendes kompresszor 550W

Raktáron
70.000 Ft + ÁFA (88.900 Ft)