By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests. Elfogadom
Termékek Menü

ICC profil SD szublimációs festékhez

Ár:
0 Ft + ÁFA ( 0 Ft )

Letölthető ICC profil SD szublimációs festékhez. Letöltés: Csatolt dokumentumok menüpont

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

ICC profil szublimációs festékhez

Eladásra szánt digitális nyomtatás megfelelő ICC színprofil nélkül rizikós munka is lehet! Ne felejtsd el letölteni a szublimációs tinta rendelése után az ICC profilt!
A szublimációs festékünkhöz az ICC profilokat házon belül készítettük, hogy az általunk forgalmazott nyomtató-festék-papír kombinációval a lehető legtökéletesebb kimeneti színek jelenjenek meg. Fontos megjegyezni, hogy a színhelyesség a különböző szublimációs termékeknél kis mértékben eltérhet a különböző alap fehér szín miatt. Minden terméknek alapszíne fehér, de más és más árnyalattal.

Az itt található profilok csak az általunk forgalmazott szublimációs nyomtatási rendszerhez használható. Más gyártók termékeivel nem lesz kompatibilis.

A profilok ZIP fájlba vannak csomagolva egy PDF fájl segédlettel. A letöltés után a PDF fájlban található összes pontban leírt utasítást pontosan hajtsd végre. Fontos a pontos beállítás különben nem garantált megfelelő minőség!

ICC profilok letölethetők a csatolt dokumentumok menüből!

Hasonló termékek

Raktáron
12.000 Ft + ÁFA -tól (15.240 Ft)
Raktáron
50 Ft + ÁFA (64 Ft)
Raktáron
1.650 Ft + ÁFA (2.096 Ft)
Szállítás alatt
2.500 Ft + ÁFA (3.175 Ft)
Raktáron
2.800 Ft + ÁFA (3.556 Ft)
Szállítás alatt
3.000 Ft + ÁFA (3.810 Ft)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő