By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests. Elfogadom
Termékek Menü

Hűségpont rendszer

Díjjazuk a hűségedet! Szeretnénk honorálni, hogy az alapanyag megrendeléseket nálunk adod le, ezért hűségpont rendszert vezettünk be. Továbbá a hűségpont rendszerrel a tisztább és gyorsabb online vásárlásra ösztönözzük az ügyfeleinket. A rendszer kizárólag az online vásárlásoknál vehető igénybe!

Részletek, feltételek:

1. A hűségpontok kizárólag a webáruházban leadott megrendelések esetén gyűjthetők és nem azonnali kedvezményt biztosít.
2. Árajánlatban kiajánlott termékekre nem lehet igénybe venni a hűségpontokat. Más kedvezményekkel nem vonható össze!
3. Olyan termék termékoldalán, melyek különböző, választható opciókkal rendelhetők, a rendszer nem jelzi a hűségpontok számát. A kosár összesítőben már a valós pont lesz látható.
4. A pontok az online megrendelést követően kerülnek a birtokodba.
5. Hogy tudod levásárolni a begyűjtött pontokat? A következő vásárlásnál azonnal, de tovább gyűjtve akár később is. Vásárlástól számított 1 éven belül használhatóak fel a pontok!
Amennyiben történt már a webshopban vásárlás, akkor a rendelkezésre álló kuponokat egyszerűen levásárolhatjuk. A rendelés véglegesítésekor a "Fizetési mód" menüpontban találjuk a "Hűségpontok beváltása" opciót.
Itt láthatjuk, hogy mennyi pont áll rendelkezésünkre és egy csúszka segítségével tetszőlegesen megadhatjuk a felhasználni kívánt hűségpontok számát. Természetesen ez a végösszegből kerül levonásra, amit a rendelés összesítő egyértelműen feltüntet.
 
Segítség a hűségpont rendszer használatához

-Hogy tudom felhasználni a hűségpontjaimat?

A Kosár/pénztár megnyitása után, a fizetési mód kiválasztásánál találjuk:
Hűségpont rendszer segítség

-Hol látom a felhasznált hűségpontok mennyiségét?

A rendelés összesítésénél láthatjuk:
Hűségpont rendszer segítség 2.