By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom
Termékek Menü

Digi Coat Szublimációs primer 250ml

Ár:
7.300 Ft + ÁFA ( 9.271 Ft )

Szilárd felületeken alkalmazható tapadás elősegítő folyadék.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. október 27.
Menny.:db

Leírás

Miért van szükség speciális bevonatra a szublimációs nyomtatáshoz?
A szublimációs technikával nyomtatható ismertebb alapanyagok (pl. kerámia bögre, kirakó, fém kulcstartó...) gyárilag speciális lakkal vannak ellátva. Ez a lakk biztosítja a nyomtathatóságot, ebbe a rétegbe szublimál a speciális festék magas hőfokon hőprésben. A szublimációs bevonat nélkül ezek a tárgyak nem nyomtathatók. A standard raktári szublimációs termékeinken felül egyedi termékek nyomtatására is lehetőség van, ekkor válik szükségessé a szublimációs előkezelő lakk.  Digi Coat Szublimációs előkezelő spray és primer


Digi Coat Szublimációs primer 250ml
Speciálisan kialakított vegyület, mely elősegíti a tapadást üveg, kerámia és polírozott fém anyagokon a Digi Coat Szublimációs előkezelő spray használata előtt.
 
Milyen termékekre vihető fel a Szublimációs primer és a szublimációs lakk bevonat?

A szublimációs nyomtatás alapvető feltétele, hogy a nyomtatandó felület elviselje a kb. 180-190 °C fokot kb. 1 percig, tehát nem használható pl. hőre lágyuló műanyagokon. Ezt figyelembe véve rendeld meg a sprayt és a primert a gyártani kívánt termékhez! A sprayt elsősorban fa, fém, kerámia, bőr, kő, üveg és egyéb tárgyakra javasoljuk, a primert csak üveg, kerámia és polírozott fém anyagokra.

Felületkezelés módja
A tapadást elősegítő folyadékot manuálisan, kézzel javasoljuk felhordani.

1. Lépés: A felület legyen tiszta, száraz, por és zsírmentes.
2. Lépés: Itassunk át egy papírzsebkendőt vagy papírtörlőt a primer folyadékkal, majd vigyük fel bőségesen a bevonandó felületre, így biztosítva az egyenletes lefedettséget.
3. Lépés: Hagyjuk száradni a felületet körülbelül 30 másodpercet, majd tiszta szövettel távolítsuk el a felesleges folyadékot. Ekkor lehetőleg a zsíros maszatokat is távolítsuk el a felületről (az üveg termékeknél különösen figyeljünk erre).
4. Lépés: Ezutál alkalmazzuk a felületre a Digi Coat Szublimációs előkezelő sprayt.
 

Specifikáció:
- Üveg, kerámia, polírozott fém anyagokra
- Rendelhető kiszerelés: 250ml folyadék műanyag palackban
 

Alkalmazása fém termékre:
 

 

 

 

Alkalmazása kerámia termékre:
 

 

 

Alkalmazása üveg termékre:

 

 

Paraméterek

Lakk típusa Előkezelő lakk (primer)
Kiszerelés 250ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!