By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom
Termékek Menü

OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató

Szélesformátumú eco-solvent nyomtató 2632mm nyomatszélességgel.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Rendelésre
Várható szállítás: 2020. november 13.

Leírás

Új fejlesztésű SX festék alacsony szag és oldószertartalmú
OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató 
Az új eco solvent festék élénk, telített színeket, széles színspektrumot, tartós kültéri nyomatokat, alacsony üzemeltetési költséget és jobb nyomtatási környezetet biztosít. Az SX festékünk elérte a GREENGUARD alacsony kémiai kibocsájtás szabványát és megkapta a GOLD fokozatot, így normál irodai környezetben is biztonsággal használható az OKIDATA széles formátumú nyomtatókban.
 
 

OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató
 
 
A SX festékek színterjedelme megegyezik a GX festékcsalád színterjedelmével.

 
 
 
 
 
Tartós kültéri nyomatok
OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató
Az alacsony szagtartalom ellenére az SX oldószeres festék kiváló kültéri tartóssággal rendelkezik.* A nyomat több mint 3 év múlva is szinte alig mutatja a fakulás nyomait. *Az OKI nem garantálja a kültéri tartósságot, mely függ a földrajzi helyzettől és a nyomtatásnál használt nyomathordozó minőségétől.
 

 
Magas szín telítettség
OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató 
A nagy pigment sűrűségű SX festékkel magas telítettségű színeket és részlet gazdag sötét részeket lehet nyomtatni. A H3-104s nyomtatóval lehetővé válik az éles, tiszta és élénk backlight nyomtatás!
 

 
 
Nagy kapacitású festékkazetták és festéktartály
OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató
A ColorPainter H3-104s nyomtató költséghatékonyan 1.5 literes festékkazettákkal és festék sub-tartállyal rendelkezik, melyek biztosítják a folyamatos nagy volumenű nyomtatást. A beépített tartályoknak köszönhetően anélkül cserélhetünk festékkazettát, hogy megszakítanánk a nyomtatást.
 
 
 
 
Gyorsabb nyomtató fejek
  OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató
 
A ColorPainter H3-104s az ágazatban bevált nagysebességű nyomtatófejeket használ.
 
 
 
 
 


 
Rendkívüli termelékenység
OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató 
A 4. generációs Smart Pass technológiával, a Dynamic Dot Print technológiával, az alacsony szagtartalmú festékkel, a 260cm-es nyomatszélességgel és a nagy nyomtatási sebességgel a ColorPainter H3-104s áttörést hajtott végre a nagyformátumú nyomtató piacon.
Az 56,6 m2/óra sebességű* nyomtatási módban, a ColorPainter H3-104s tökéletesen alkalmas nagyméretű bannerek, reklámponyvák nyomtatására. Nagy mennyiségű nyomtatást garantál rövid átfutási idővel.
* 104” széles nyomtatás esetén.
 
 
 
 
Automata nyomtatás szabályzás
OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató 
 
A ColorPainter H3-104s új optikai szenzorokat tartalmaz, mely figyeli és irányítja mind a nyomat előretolását, mind a nyomtatófej kétirányú mozgását. A felhasználónak nem kell bonyolult módosításokat végrehajtania, amikor az új médiát befűzi, vagy amikor a nyomtatási módot változtatja. Ez az új automata nyomtatás szabályzás még a kezdők számára is konzisztens minőségű nyomtatást biztosít.
 
 
 
 
 
CP_Manager

OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató 
 
Külön a ColorPainter nyomtatókhoz tervezett CP_Manager, a „bundled controller software” lehetővé teszi, hogy a felhasználó PC-ről, tabletről vagy okostelefonról kezelje a nyomtatót. A felhasználók e-mail vagy Twitter segítségével kezelhetik a CP_Manager-t.
  OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató
 

 
Épületháló nyomdai készlet*
OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató 
Az opcionális tálcával hordozó nélküli épületháló is nyomtatható. * A nyomtatási minőséget nem garantálja az OKI, mely függ a felhasznált épületháló minőségétől.
 
 
 
Kétoldalas nyomtatás
  OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató
 
A kétoldalas nyomatásnál a nyomtató regisztrációs vonalat nyomtat a kép mellé. Ezt követően könnyedén beigazítható a hátoldal és az első oldal a vonal mentén.
* A kétoldalas nyomtatás nem alkalmazható „perforált/hálós” anyagoknál.
 
 

 
SSS Safe Scanning System
OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató

 
A nagyformátumú digitális nyomtatásnál ismert probléma, mikor a nyomtatófej beleér a nyomathordozó nyomtatott felületére nyomatás közben. Az SSS rendszer minimalizálja a nyomatot vagy nyomtatófejet érő károkat. Ha a fejkocsi hozzáér a nyomathordozóhoz, akkor megáll és lehetőség van az anyag igazítására, majd a nyomtatás folytatására. Ennél a rendszernél 4 mód közül lehet választani.
 
 

 
DDP Dynamic Dot Printing technológia
OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató  OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató
A DDP technológia kontrollálja és optimalizálja a festékcsepp méreteket és így ragyogó, élénk színeket produkál a lágy színátmeneteknél és apró részleteknél is. A DDP technológia nagy színtelítettséget garantál backlight alkalmazásnál is.

 
 
 
 
SP4 Smart Pass technológia

  Várható érkezés 2017-02-08
 
A továbbfejlesztett algoritmusoknak és a maszkolási technológiának köszönhetően. A 4. generációs Smart Pass technológia hatékonyan csökkenti a „túl szórást” és kiküszöböli a passzusok nyomtatásából eredő csíkozást. Az SP4 kiváló képminőséget biztosít még a legigényesebb beltéri felhasználásnál is. OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató 

 
 
  
SNM2 – Fúvóka ellenőrző rendszer OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató
 
Az OKI egyedülálló fúvóka ellenőrző funkcióját még magasabb szintre fejlesztették. Az SNM2 rendszer ellenőrzi, majd kompenzálja az eltömődött fúvókákat, így tökéletes képminőséggel végezhető a felügyelet nélküli nyomtatás. A fúvóka ellenőrző rendszer jelentősen csökkenti az állásidőt és növeli a termelékenységet. OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató
 
 
 
 
 
 
OKI ColorPainter H3-104s Eco-solvent nyomtató 
 
Szürke és világos szürke tinta
 
A szürke és a világos szürke tintákkal a ColorPainter H3-104s kiváló minőségű színátmenetet és világos árnyékokat garantál fémes vagy fekete-fehér színű képeknél.
 
 
 
 
 

Ha érdekel a nagyformátumú nyomtató piac egyik legjobb berendezése, akkor kérj ajánlatot most!

Vagy gyere el hozzánk és teszteld le a bemutatótermünkben. Kérj demo időpontot!

06 57 506510

sales@signdepot.eu

Paraméterek

Méret 4126 (W) x 1366 (D) x 1513(H) mm / 162” x 54” x 60”
Színek 8 (C, M, Y, K, Lc, Lm, Gy, Lgy)
Festék típus Alacsonyabb szag- és oldószertartalmú, Eco solvent SX tinta
Szoftver ONYX RIPCenter OKI Edition
Nyomtatható termékek Oldószeres nyomtatásra alkalmas média, pl. PVC és banner
Nyomtatható méretek 2,632 mm / 103.6”
Csatlakoztathatóság USB 2.0
Nyomtatási felbontás 900 dpi
Nyomtatási technológia Piezo fejes tintasugaras nyomtatás
Súly 600 kg
Feszültség 200 to 240 VAC, ±20%
Teljesítmény 2880W
Kapacitás 1,5 liter / szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!