By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom
Termékek Menü

OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató

Szélesformátumú eco-solvent nyomtató 1616mm nyomatszélességgel.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Rendelésre
Várható szállítás: 2020. november 13.

Leírás

Az új SX festék – Nagy teljesítmény és alacsony szagtartalom!
OKI ColorPainter M64-s Eco-solvent nyomtató 
Az új SX eco-solvent festék a konkurens oldószeres festékeknél nem csak erősebb színeket és jobb fedőképességet biztosít, de az alacsony oldószer- és szagtartalom miatt jobb munkahelyi környezetet is. Irodai környezetben is biztonsággal használható.
OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtatóAz SX festék az alacsony kémiai kibocsájtás miatt GOLD fokozatú Greenguard certifikációval rendelkezik.
 
 
 
 
 
 
 
Kiváló kültéri tartósság
 
OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtatóAz alacsony szagtartalom ellenére az SX oldószeres festék kiváló kültéri tartóssággal rendelkezik.* A nyomat több mint 3 év múlva is szinte alig mutatja a fakulás nyomait. *Az OKI nem garantálja a kültéri tartósságot, mely függ a földrajzi helyzettől és a nyomtatásnál használt nyomathordozó minőségétől.
 
 
Magas szín telítettség
 
OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató 
A nagy pigment sűrűségű SX festékkel magas telítettségű színeket és részlet gazdag sötét részeket lehet nyomtatni. Az M-64s nyomtatóval lehetővé válik a magas minőségű backlight anyag nyomtatás. A színek, főként a fekete jól fed, így a hátulról érkező fény nem módosítja túlzott mértékben a színek erősségét.
 
 
 
 
New Air Flow fűtéssel
OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató 
A nyomtatón belüli légáramlatot újratervezték a gyorsabb festék száradás érdekében. A légáramlási rendszer a levegőt a nyomtató hátsó részéből előre tereli, majd a felső burkolaton keresztül távozik a nyomtatóból. Ez a légáram a fűtéssel együtt lehetővé teszi a gyors száradást még kevesebb szaggal.
 
 
Nagy kapacitású festékkazetták szub-tartályokkal
 
OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató 
A ColorPainter M-64s nyomtató 1,5 literes nagy kapacitású festékkazettái és beépített másodlagos tartályai biztosítják a folyamatos nagy volumenű nyomtatást. A beépített sub-tankoknak köszönhetően anélkül cserélhetünk festékkazettát, hogy megállítanánk a nyomtatást.
 
 
 
 

 
Gyorsabb nyomtatás megbízható nyomtató fejjel
 
OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtatóA ColorPainter M-64s új nyomtató feje maximum 66,5 m2/óra sebességgel nyomtat. A nyomtató fejekre erősített védőlemezek nagyobb stabilitást és megbízhatóságot nyújtanak.
 
 
 
 
 
 
DDP Dynamic Dot Printing technológia
OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató   
A DDP technológia kontrollálja és optimalizálja a festékcsepp méreteket és így ragyogó, élénk színeket produkál a lágy színátmeneteknél és apró részleteknél is. A DDP technológia nagy színtelítettséget garantál backlight alkalmazásnál is.
 
 

 
 
 
OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtatóOn-Carriage Ionizer
 
A sztatikus elektromosság okozhat olyan rejtett nyomtatási hibákat melynek oka nehezen felderíthető (pl. festékcsepp a nyomaton, moire szerű hiba egy szín nyomtatásnál stb.). A beépített ionizáló semlegesíti a sztatikus elektromosságot és megszünteti az ehhez kapcsolódó problémákat, még alacsony páratartalmú környezetben is.
 
 
SNM3 – Smart Nozzle Mapping- NM3 fúvóka ellenőrző rendszer
OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató  OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató
A fúvóka ellenőrző rendszer minimalizálja a gyártási időt, ha fúvóka eltömődés miatt hiányzó pontok találhatók a nyomaton. A fúvókák tisztítása vagy kompenzációja automatikus, így a gyártás is folyamatos és zökkenőmentes akár felügyelet nélkül is.
 
 
SP4 Smart Pass technológia
OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató 
A továbbfejlesztett algoritmusoknak és a maszkolási technológiának köszönhetően a 4. generációs Smart Pass technológia hatékonyan csökkenti a „túl szórást” és kiküszöböli a passzusok nyomtatásából eredő csíkozást. Az SP4 kiváló képminőséget biztosít még a legigényesebb beltéri felhasználásnál is.
 
 
OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtatóSzürke festék
 
A ColorPainter M-64s 7 színes nyomtató az alap 6 szín mellett szürke színt is használ. A szürke festék konfiguráció igazi fekete-fehér fotókat készít. Gyönyörű, igazi szürke árnyalatot hoz létre, a csupán a CMYK színmódban nyomtatott fekete-fehér képekhez képest, valamint tökéletes felbontást és lágy színátmenetet garantál.
 
 
KÖNNYŰ HASZNÁLAT
 
Továbbfejlesztett tekercselő egység OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató
 
Az új tekercselő egység biztosítja, hogy a nyomtatási felület ne feszüljön, így megbízható, folyamatos a nyomtatás. A ColorPainter M-64s nyomtató új „slide-out” szerkezete garantálja az anyag könnyű befűzűsét.
 
 
OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató 
 
Anyag emelő

 
A ColorPainter M-64s tartozéka a továbbfejlesztett anyag emelő („jack-up funkció”), mely elősegíti az anyag könnyű befűzését.
 
 
 
 
OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtatóAutomata nyomtatás szabályzás
 
A ColorPainter M-64s új optikai szenzorokat tartalmaz, így irányítja mind a nyomat előrehaladását, mind a kétirányú mozgását. A felhasználónak nem kell bonyolult módosításokat végrehajtania, amikor az új médiát befűzi vagy amikor a nyomtatási módot változtatja. Ez az új automata nyomtatás szabályzás még a kezdők számára is biztosítja a kiváló minőségű nyomtatást.
 
 
CP_Manager az E szériához
 
Külön a ColorPainter nyomtatókhoz tervezett CP_Manager, a „bundled controller software” lehetővé teszi, hogy a felhasználó PC-ről, tabletről vagy okostelefonról kezelje a nyomtatót. A felhasználók e-mail vagy Twitter segítségével kezelhetik a CP_Manager-t.
  OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató
 
 
OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató

ONYX RIPCenter - RIP Software

 
Az ingyenes professzionális RIP szoftver jár a nyomtatóhoz, melyet az iparág egyik legelismertebb szoftver gyártója készített.
  OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtató
 
 
 
 
 
Color On Time
 
Az OKI Data csapata elkötelezett amellett, hogy megalkossa az ideális széles f OKI ColorPainter M-64s Eco-solvent nyomtatóormátumú nyomtatót a reklámdekorációs és grafikai szakembereknek. A „Color On Time” a gyártással szembeni hitvallásunkat jelöli, azaz „Gyors”, „Pontos” és „Megbízható”, ez a három kulcsfontosságú elem. Arra törekszünk, hogy olyan termékeket, szolgáltatásokat fejlesszünk és gyártsunk, melyek az ügyfeleink idejét szolgálják.
 
 
Ha érdekel a nagyformátumú nyomtató piac egyik legjobb berendezése, akkor kérj ajánlatot most!
Vagy gyere el hozzánk és teszteld le a bemutatótermünkben. Kérj demo időpontot!
06 57 506510
sales@signdepot.eu

Paraméterek

Méret 3,095 (W) x 935 (D) x 1,247 (H) mm / 122" x 37" x 49"
Színek 6 (C, M, Y, K, Lc, Lm) / 7 (C, M, Y, K, Lc, Lm, Gy)
Festék típus Alacsonyabb szag- és oldószertartalmú, Eco solvent SX tinta
Szoftver ONYX RIPCenter OKI Edition
Nyomtatható termékek Oldószeres nyomtatásra alkalmas média, pl. PVC és banner
Nyomtatható méretek 1,616 mm / 63.6"
Csatlakoztathatóság USB 2.0
Nyomtatási felbontás 900 dpi
Nyomtatási technológia Piezo fejes tintasugaras nyomtatás
Súly 321 kg
Feszültség 200 to 240 VAC, 12A, 50Hz/60Hz
Teljesítmény 2880W
Kapacitás 1,5 liter / szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!