By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom
Termékek Menü

OKI ColorPainter E-64s Eco-solvent nyomtató

Szélesformátumú eco-solvent nyomtató 1616mm nyomatszélességgel.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Rendelésre
Várható szállítás: 2020. november 16.

Leírás

Alacsonyabb szag- és oldószertartalmú, Eco solvent SX tinta

 

Alacsonyabb szag- és oldószertartalmú, eco solvent tinta élénk, telített színeket, széles színspektrumot, tartós kültéri nyomatokat és alacsony üzemeltetési költségeket garantál. Az SX tinta magasabb termelékenységet és jobb nyomtatási környezetet biztosít. Az SX festékünk elérte a GREENGUARD alacsony kémiai kibocsájtás szabványát és megkapta a GOLD fokozatot. Az SX festék tehát beltéri körülmények között biztonsággal használható.
OKI ColorPainter Signdepot

 

OKI ColorPainter - Signdepot
Az SX tinta ugyanazt az élénk és gazdag színterjedelmet garantálja, mint a GX tinták.


Kiváló kültéri tartósság

  OKI ColorPainter - Signdepot Europe

Az alacsony szagtartalom ellenére az SX oldószeres festék kiváló kültéri tartóssággal rendelkezik.* A nyomat több mint 3 év múlva is szinte alig mutatja a fakulás nyomait.
*Az OKI nem garantálja a kültéri tartósságot, mely függ a földrajzi helyzettől és a nyomtatásnál használt nyomathordozó minőségétől.

 

 
Magas szín telítettség

OKI ColorPainter - Signdepot Europe 
A nagy pigment sűrűségű SX festékkel magas telítettségű színeket és részlet gazdag sötét részeket lehet nyomtatni. Az E-64s nyomtatóval lehetővé válik az éles, tiszta és élénk backlight nyomtatás!

 

 

 
Kiváló nyomtatási minőség alacsony szagtartalommal

 
SP4 Smart Pass technológia 

  OKI ColorPainter - Signdepot Europe 
Az SP4 technológia jelentősen csökkenti a szemcsézettséget az színárnyalatoknál és lágy bőr tónusokat biztosít.
OKI ColorPainter - Signdepot EuropeA 4. generációs Smart Pass technológia hatékonyan csökkenti a „túl szórást” és kiküszöböli a passzusok nyomtatásából eredő csíkozást. Az SP4 kiváló képminőséget biztosít még a legigényesebb beltéri felhasználásnál is.

 
DDP Dynamic Dot Printing technológia

  OKI ColorPainter - Signdepot Europe
A DDP technológia kontrollálja és optimalizálja a festékcsepp méreteket és így ragyogó, élénk színeket produkál a lágy színátmeneteknél és apró részleteknél is. A DDP technológia nagy színtelítettséget garantál backlight alkalmazásnál is.

OKI ColorPainter - Signdepot Europe

SNM3 – Smart Nozzle Mapping- NM3 fúvóka ellenőrző rendszer

 

OKI ColorPainter - Signdepot EuropeA fúvóka ellenőrző rendszer arra lett kifejlesztve, hogy minimalizálja a gyártási időt, ha ideiglenes fúvóka eltömődés miatt hiányzó pontok találhatók a nyomaton. A fúvókák tisztítása vagy kompenzációja automatikus. OKI ColorPainter - Signdepot Europe

 

 

  

OKI ColorPainter - Signdepot EuropeOn-Carriage Ionizer (Fejkocsi ionizáló, antisztatizáló)

 

Legtöbbször a statikus elektromosság okoz olyan rejtett nyomtatási hibákat melynek oka nehezen felderíthető (pl. festékcsepp a nyomaton, moire szerű hiba egy szín nyomtatásnál stb.). A beépített ionizáló semlegesíti a statikus elektromosságot és megszünteti az ehhez kapcsolódó problémákat, még alacsony páratartalmú környezetben is.

 

 

 

Könnyű használat, Felhasználóbarát tulajdonságok

 

 

Automata anyag előretolás szabályzás OKI ColorPrint - Signdepot Europe

 

Ismert tény, hogy a nagyformátumú nyomtatásnál mindig is figyelmet igényelt a különböző alapanyagok nyomtatásánál a nyomtatás közbeni előretolás. Nehezebb anyagoknál nyomtatás közben növelni kellett, könnyebb anyagoknál csökkenteni az adagolás mértékét. Ráadásul még egy adott alapanyagnál is előfordult változás pl. a nyomtatás elején, majd később miután már 1 méter hosszúság nyomtatásra került és megváltozott a súly arány. Az automata előretolás szabályzó szenzorokkal érzékeli majd irányítja mind a nyomat adagolását, mind a bi-direction (kétirányú) fejkocsi mozgatást. Az E-64s még a kezdők számára is biztosítja a kiváló minőségű nyomtatást és felügyeletmentes, stabil nyomatminőséget biztosít.

 

 

OKI ColorPainter - Signdepot Europe

 
 
CP_Manager az E szériához

 

 

Külön a ColorPainter nyomtatókhoz tervezett CP_Manager, a „bundled controller software” lehetővé teszi, hogy a felhasználó PC-ről, tabletről vagy okostelefonról kezelje a nyomtatót. A felhasználók e-mail vagy Twitter segítségével kezelhetik a CP_Manager-t.

 

 
 

OKI ColorPainter - Signdepot EuropeSSS Safe Scanning System

 

Szintén egy tipikus probléma a nagyformátumú nyomtatásnál, mikor a hő/páratartalom miatt a nyomathordozó hullámosodik és a fej belehúz a nyomtatott passzusba, elrontva ezzel a nyomtatást. Az SSS rendszernek köszönhetően a nyomtató feje érinti a nyomatot és ennek köszönhetően az SSS minimalizálja a nyomatott felületet vagy nyomtatófejet érő károkat. 4 üzemmód közül választhatsz az igényeid szerint. Amikor a fejkocsi érzékeli, hogy a nyomtató feje beleér a nyomatba, akkor megállíthatod a nyomtatást, megigazíthatod a nyomatot, majd folytathatod a nyomtatást a feladat törlése nélkül. Ezzel időt, festéket és anyagot spórolhatsz, valamint tovább növelhető a konzisztens nyomatminőség.

 

 

OKI ColorPainter - Signdepot Europe 
RIP Software

 

A ColorPainter E-64s mellé ingyen adjuk az ONYX RIPCenter OKI Edition RIP szoftvert, mely segít a konzisztens, kiváló minőségű nyomatok gyártásában a kezdetektől.

 

 


 

Gyorsabb nyomtatás telített színekkel
 

Gyorsaság
 

OKI ColorPainterAmíg más nyomatok elveszítik telítettségüket gyorsabb nyomtatás esetén a kisebb csepp méret és az alacsony viszkozitású festékek miatt, addig az új ColorPainter E-64s magas viszkozitású és nagy pigment sűrűségű festéket és ultra modern piezo tintasugaras fejet használ, így kiemelkedő képminőséget és telített színeket kapunk.
OKI által kifejlesztett „pont minta” lehetővé teszi a borotva éles, tiszta képeket minden nyomtatási módban. Választhatjuk a páratlanul gyors nyomtatási sebességet gyengébb felbontással vagy a nagy felbontású nyomtatási módot kisebb festékcseppekkel.

 
 
 

OKI ColorPainter - Signdepot Europe 
 
New Air Flow
 

A nyomtatón belüli légáramlatot újratervezték a gyorsabb festék száradás érdekében. A légáramlási rendszer a levegőt a nyomtató hátsó részéből előre hozza, majd a felső burkolaton keresztül távozik a nyomtatóból. Ez a légáram a fűtéssel együtt lehetővé teszi a gyors száradást kevesebb szaggal.
 
 
 
 

Ha érdekel a nagyformátumú nyomtató piac egyik legjobb berendezése, akkor kérj ajánlatot most!
Vagy gyere el hozzánk és teszteld le a bemutatótermünkben. Kérj demo időpontot!
06 57 506510
sales@signdepot.eu

Paraméterek

Méret 112" x 33" x 50" / 2830 x 830 x 1255 mm
Színek 6 (Cián, Magenta, Sárga, Fekete, Light Cián, Light Magenta)
Festék típus Alacsonyabb szag- és oldószertartalmú, Eco solvent SX tinta
Szoftver ONYX RIPCenter OKI Edition
Nyomtatható termékek Oldószeres nyomtatásra alkalmas média, pl. PVC és banner
Nyomtatható méretek 63.6" / 1616 mm
Csatlakoztathatóság USB 2.0
Nyomtatási felbontás 1080 dpi
Nyomtatási technológia Piezo fejes tintasugaras nyomtatás
Súly 228 kg
Feszültség 120 VAC, 50 / 60 Hz, 12A 220 to 240 VAC, 50 / 60 Hz, 6A
Teljesítmény 1350 W
Kapacitás 500 ml / szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!