By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Szerviz

Szervizelés folyamata

Az EPSON asztali és szélesformátumú, valamint az OKI lednyomtatók kivételével az általunk értékesített műszaki berendezésekre saját szerviz hátteret biztosítunk. Epson és OKI nyomtatók szakszervizeinek elérhetőségét kérje kollégáinktól.

Az ügyfél telephelyén vállaljuk a következő berendezések szervizelését:
- CO2 és fiber lézergépek
- OKIDATA nagyformátumú nyomtatók
- nagyméretű laminálógépek
- LAMIDESK kasírozó asztalok
- impulzus hegesztőgépek
- 160cm-nél nagyobb vágáshosszal rendelkező NEOLT vágógépek

Kizárólag a telephelyünkön vállaljuk a következő berendezések szervizelését (melyet garancia alatt az ügyfél saját maga vagy a saját futárjával juttat el és szállít(tat)ja vissza):
- hőprések
- vágóplotterek
- ringlizőgépek
- jelvénykészítő gépek
- asztali, irodai laminálógépek
- minden, fenti két listában fel nem sorolt egyéb termékünk

Díjak:
Kiszállási díj: 120 Ft + Áfa /km
Futár küldés hibás gépért max. 40kg-ig (pl. hőprések, plotter): 1.650 Ft + Áfa /alkalom

Szervizelés, karbantartás óradíjak:
- hőprések, vágóplotterek, laminálógépek, hegesztőgépek: 9.000 Ft + Áfa/óra
- CO2 lézergépek: 8.000 Ft + Áfa/óra
- fiber lézergépek: 18.000 Ft + Áfa/óra
- OKIDATA szélesformátumú nyomtatók: 8.000 Ft + Áfa/óra
- Compress és Azon UV tárgynyomtatók: 10.000 Ft + Áfa/óra
- minden egyéb, általunk értékesített gép: 8.000 Ft + Áfa/óra

Garancia alatti és garancián kívüli javítás/szervizelés igénylése:
1. Le kell tölteni a szerviz munkalapot, majd kitölteni (Excel fájl):
Szerviz munkalap letöltés
2. Írásban a szerviz@signdepot.eu címre kérjük eljuttatni a kitöltött munkalapot vagy az 57/506-510-es telefonszámon jelentsd be a hibát. Garancia alatt az ügyfél saját maga vagy a saját futárjával juttat ja el a berendezést. Garancián kívül kollégánk meg fogja kérdezni a szállítás módját: Személyes beszállítás vagy mi küldünk GLS futárt. (1.600 Ft + Áfa/szállítás, MAX. 40kg!)

3. A gépet a gyári csomagolásában, vagy más, a gyárival megegyező biztonságos csomagolásban kérjük elküldeni.

 

Fontos megjegyzés!
1. A csomagban a kitöltött és kinyomtatott munkalapot minden esetben mellékelni kell! Egyéb esetben 1-3 munkanapot nőhet a javítás határideje!
2. Nem vállalunk felelőséget a nem megfelelő csomagolásból eredő károkét. Függetlenül attól, hogy az ügyfél által vagy futár által kerül beszállításra a berendezés! A szállítás során felmerülő sérülésekből eredő javítási költséget is kiszámlázzuk (erről előzetesen árajánlatot küldünk vagy telefonon egyeztetünk)!


4. A gép érkezését követően kb. 1-5 munkanapon belül megjavítjuk a berendezést, amennyiben a szükséges alkatrészek raktáron vannak. Alkatrész beszerzés esetén a várakozási idő kb. 2 hét is lehet.

Szervizelés, karbantartás feltételek garancia alatt és után

- Garancia alatt rendeltetésszerű használat közben bekövetkezett meghibásodás esetén a szervizelés óradíj és az alkatrész ingyenes, amennyiben az ügyféllel nincs külön szerződés/megállapodás. Nem rendeltetés szerű használat esetén a a garancia érvényét veszíti! A nem rendeltetés szerű használatot a szervizünk állapítja meg, melyről szakvélemény készül. Garancia alatt a szállítás díja a gép tulajdonosát terhetli.
- Nem garanciális gép esetén a javítás előtt ingyenes felmérést végzünk és árajánlatot adunk a javítás teljes költségére. A szállítás, alkatrész és munkaóra díja a gép tulajdonosát terheli.

Kapcsolatok:
Szerviz vezető közvetlen elérhetősége:
Pap Krisztián - 06 57 506-512; 06 20 271 1919
szerviz kukac signdepot.eu

 

ONLINE TÁVSEGÍTSÉG
Ha problémád akadt a tőlünk vásárolt berendezés telepítésénél, beállításánál, akkor szívesen segítünk megoldani online távsegítséggel, amely sokkal gyorsabb, mint a telefonos vagy e-mail-es segítség. Ebben az esetben a Te engedélyeddel belépünk a számítógépedbe, látjuk és módosíthatjuk a fájlokat, beállításokat. Te ezt a folyamatot végig követheted, láthatod és bármikor megszakíthatod.
Mielőtt a távsegítséget választod, ellenőrizd, hogy a mellékelt használati utasításban találsz-e megoldást a problémára!

 

Online távsegítség használata:
1. Olvasd el a vásárolt géphez mellékelt magyar nyelvű leírást (!!). A segítség előtt a kollégáink is erre fognak először hivatkozni. Amennyiben a leírásban nem találtad meg a megoldást, akkor lépj tovább.


2. Töltsd le a távsegítség alkalmazást innen -> letöltés

3. Indítsd el. A telepítés első lépésénél a szoftver rákérdez, hogy települjön vagy telepítés nélkül induljon el. Felesleges telepíteni, ezért  válaszd a "Run" módot.

3. Hívj bennünket (
kapcsolat menüpont) és kérd az online távsegítséget.

4. Diktáld be telefonon a sorszámot és a jelszót ("Your ID" és "Password"), majd várj türelemmel, amíg a kollégánk összekapcsolódik és megoldja a problémát.